Bewoners informatie 1
Bewoners informatie 2

Bewoners informatie

Bewoners informate Fleet Festival

Geachte heer/mevrouw,

 

Op zaterdag 27 augustus & zondag 28 augustus 2022 zal het evenement “Fleet Festival 2022” op het Markermeer te Amsterdam plaats vinden. Dit evenement is een concept dat zich richt op een publiek in de leeftijdscategorie van 18 tot 40 jaar. Het concept “Fleet Festival” is een nieuw dance-evenement. Het dance- evenement is een varend dance-evenement waarbij er verschillende boten worden ingehuurd door onze organisatie waarbij de gasten zullen op- en afstappen op de Danzigerkade t.h.v. nummer 55, Pier 14 (de Ruyterkade 14) en het IJ ponton (t.h.v. Overhoeksplein 1). Wij zullen dan met alle boten gaan varen naar het Markermeer waar een ponton

ligt waar de artiesten zullen optreden.


Vanzelfsprekend brengt de organisatie van een dergelijk evenement ook enige overlast met zich mee voor de omgeving waarin het gehouden wordt. Helaas is dat

niet te voorkomen. U kunt er echter op vertrouwen dat alle betrokken partijen er al het mogelijke aan doen om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.

 

De tijden waarop het evenement zal plaatsvinden is op zowel zaterdag 27 + zondag 28 augustus 2022 tussen 13.00 uur en 22.00 uur. De organisatie zal er, zoals gezegd, alles aan doen om de overlast voor u en uw mede buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken. Wij doen dit door met erkende bedrijven te werken. Het verkeer wordt geregeld door het bedrijf Timmers Verkeer BV. Deze verkeersregelaars staan in het begin van de op- en afstaplocaties. Indien gewenst kunnen wij goedgekeurde tekeningen door de Gemeente Amsterdam overleggen. Daarnaast zal er in overvloed toezicht gehouden worden door een erkend Security bedrijf “Melrose Security BV en Politie. Het Verkeers- en Security bedrijf zorgen er o.a. voor dat de bezoekers zo goed mogelijk van en naar het evenement worden begeleid. Het verkeersbedrijf werkt tevens met een groot aantal gemeentes in Nederland samen en staat bekend als een zeer betrouwbare partner. Het Security bedrijf doet o.a. de beveiliging van een aantal grote evenementen die in Nederland plaatsvinden.

  

Mocht u van tevoren of op de dag zelf vragen of klachten hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


De week voor het evenement kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 16:00 uur op het telefoonnummer 020 772 22 42.

Tevens kunt u ons e-mailen op info@fleetfestival.nl 

 

Tijdens het evenement op zaterdag 27 + zondag 28 augustus 2022 zijn wij telefonisch te bereiken op het eerder genoemde nummer vanaf 13.00 uur.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,


Tom Adolfsen

De organisator van Fleet

Festival

Officieel Statement